top of page

Майстер клас як форма ефективного навчання і розвитку життєтворчості особистості в умовах закладу по

Осінь - це спогади про сонячне літо; похмурі, часом дощові ранки та довгі вечори; це постійна втома та поганий настрій; це час, коли все навкруги стає не таким теплим і привітним...але не для «Районного Будинку дитячої творчості»!

Сьогоднішній день ми присвятили творчості, яскравим кольорам і гарному настрою.

Про те, як створювалась краса:

З метою обміну досвідом та виявлення тенденцій щодо вдосконалення та розвитку декоративно-ужиткового мистецтва «Районний Будинок дитячої творчості» приєднався до обласного навчально-методичного семінару-практикуму «Майстер клас як форма ефективного навчання і розвитку життєтворчості особистості в умовах закладу позашкільної освіти».

Дякуємо Тетяні Кураковій за пізнавальний інформаційно-теоретичний модуль, який спонукав творити та за цікавий майстер-клас «3Д технологія:рельєфні аплікації», після якого з‘явились гарний настрій та красива робота!

Ганна Селиверстова занурила нас в наступний майстер-клас- «Асамбляж: візуальне мистецтво».

Ми дуже вдячні за таку красу, створену власноруч!

Ірина Полова подарувала незабутній майстер-клас «Папероль:паперове мистецтво». Так, на красу можна не тільки дивитись, а й створювати її самим!

Я впевнена, що всі учасники семінару залишились задоволені, вдячні і довго будуть згадувати 25 листопада, дивлячись на свої роботи і проводячи майстер-класи для дітей!

bottom of page