top of page

Зі святом останнього дзвоника

З шкільного найріднішого порогу, З найкращої юнацької весни У добрий час, у світлу путь-дорогу Благословляємо вас, доньки і сини! І хлібом-сіллю радо проводжаєм, Щоб вам жилось в достатку і теплі. Ми від душі вам, діточки, бажаєм Любові, миру, щастя на землі!

Для багатьох останній дзвоник - це нагадування, що нарешті починаються довгоочікуванні літні канікули. Для багатьох, але не для всіх, адже в учнів 11 (іноді 9) класів цей дзвоник був дійсно останнім.

Від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника!

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє.

По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.

Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

bottom of page