top of page

семінар керівників гуртків



За річним планом роботи Районного Будинку дитячої творчості, 7 лютого, був проведений семінар керівників гуртків за актуальною темою "Сучасні інноваційні технології у закладах позашкільної освіти", який проходив у формі відеопрезентацій.


Вже доведено, що саме позашкільні заклади є тими соціальними інститутами, які своєю освітньо - виховною діяльністю сприяють розкриттю творчого потенціалу дітей. А щоб учні йшли на заняття гуртка за власним бажанням, треба створити атмосферу творчості з застосуванням різноманітних форм та методів організації навчально - виховної роботи на основі інноваційних технологій.



Саме про підвищення ефективності та якості гурткових занять і йшла мова на семінарі, під час якого керівники гуртків ділились досвідом роботи найбільш цікавих та прийнятних для специфіки їх гуртка інноваційних технологій.


Воркшоп, сторітелінг, брейнстормінг, кластери, квести, челенджи - всі ці сучасні технології присутні на заняттях гуртка, але застосовуються на окремих етапах зяняття... Наші педагоги завжди пам'ятають про головне - кожна дитина повинна відчувати себе "своєю" на гуртку, завжди бути частинкою дружньої і позитивної родини.


bottom of page